Workshops Digital Detox: bewust omgaan met digitale tools


Ons intensieve smartphone-gebruik heeft een negatieve invloed op ons stressniveau en maakt ons rusteloos. Hoe komt dat? Dat kom je in de Digital Detox-workshop bij UC Leuven-Limburg te weten.


 Je leert op een bewustere manier omgaan met je smartphone en je krijgt tips die je meteen kan toepassen om je digitale stress aan te pakken. Daarbij leer je waarom ‘always online’ niet alleen de oorzaak is van veel stress maar bovendien ook contraproductief en inefficiënt is. Daarnaast komt aan bod waarom technologie, sociale en digitale media zo verslavend zijn, waarom het bijdraagt aan onze stressbeleving en hoe we proactieve gefocuste breinwerkers kunnen worden in plaats van reactieve inboxverwerkers.

 
Tijdens een opvolgsessie frissen we enerzijds een aantal tips & tricks terug op. Wat is blijven hangen? Wat ging goed? Wat ging minder goed? Welke tips heb je de praktijk kunnen toepassen? Daarnaast worden via intervisie een aantal specifieke vraagstukken van de deelnemers beantwoord. Aan het einde van deze tweede sessie ontvangt iedereen het boek “Digital Detox”.
 

 
DATA & LOCATIE
 
Campus DIEPENBEEK, Agoralaan z/n, gebouw De Ark, 3590 Diepenbeek
 
Eerste sessie: Donderdag 1 maart 2018 van 18u00-21u00
Opvolgsessie: Donderdag 15 maart 2018 van 18u00-21u00
 
De workshop en de opvolgsessie volg je op dezelfde locatie, in Diepenbeek of in Leuven. Wisselen tussen de locaties is niet toegestaan. Je kan ook alleen inschrijven voor de eerste sessie, los van de tweede sessie.
 
 
DEELNAMEPRIJS
 
De prijs voor de eerste sessie is €130 ((excl. btw - 0%)
De prijs voor de opvolgsessie is €150 (boek inclusief) (excl. btw - 0%)
 
Als KMO kan je 30% tot 40% subsidie bekomen mits beroep te doen op de kmo-portefeuille van de Vlaamse Overheid. UC Leuven-Limburg is een erkend dienstverlener.

 


Rechtstreekse url

https://www.ucll.be/studeren/navorming/digital-detox-bewust-omgaan-met-digitale-tools


powered by Curiousgroup