Rondleidingsmoment Perron70


Elke maand organiseert het psychosociaal reavlidatiecentrum Perron70 een rondleidingsmoment. Dit moment geeft de mogelijkheid om het centrum en zijn werking te leren kennen. Je krijgt er antwoord op de vragen: Wie zijn we? Wat doen we? Voor wie zijn we er?


Een rondleiding start met een infomoment. Tijdens dit moment vertelt een deelnemer en/of begeleider over de dagelijkse werking van het centrum. Er wordt dan uitleg gegeven over de visie, de missie, de modules, de 9 levensdomeinen, het huishoudelijk reglement, de intakeprocedure, praktisch/financiële informatie, enzovoort.

 

Na het infomoment leidt de deelnemer en/of begeleider je rond in het centrum. Daarna is er een mogelijkheid om nog vragen te stellen en kan er een intake gepland worden. Wil je hier graag nog even over nadenken, dan is dat zeker mogelijk. Achteraf kan je alsnog bellen om een intake te plannen.

 


 

AANMELDINGSPROCEDURE:

 

Kandidaten mogen zich telefonisch aanmelden op 02/582.19.86 of 0470/02.81.47. Op dit rondleidingsmoment krijgen zij info over de werking en het programma van Perron70. Ze hebben de kans om vragen te stellen.

 

Indien ze interesse hebben om deel te nemen, kunnen ze dan een afspraak maken voor het intakegesprek bij Dr. Newell. Nadien wordt op de teamvergadering besproken of Perron70 de juiste begeleiding kan zijn voor deze persoon.

 

Indien positief, wordt deze persoon uitgenodigd voor een gesprek om zijn of haar programma samen te stellen. Nadien kan de persoon deelnemen aan het revalidatieprogramma van Perron70.


Rechtstreekse url

www.netwerkwonenplus.be/NWP/NL/perron70/


powered by Curiousgroup