Opfrisnamiddag: Het Good Lives Model in de praktijk (Tony Ward & Mary Barnao)


Van 31 augustus t.e.m. 2 september 2016 en van 26 t.e.m. 28 april 2017 vond de driedaagse workshop ‘Het Good Lives Model in de praktijk’ plaats. Tijdens deze workshop lag de nadruk op de concrete implementatie van het Good Lives Model (GLM) in de praktijk en de klinische implicaties van het GLM in relatie tot behandelingsdoelen en oriëntatie, assessment en interventieplanning, inhoud, en uitkomsten. Hierbij werd zowel aandacht besteed aan de toepassing van het GLM in het algemeen en meer specifiek bij ‘adolescent sex offenders’ en ‘forensic mental health service users’. De deelnemers verwierven, na de vorming, concrete kennis omtrent de ontwikkeling van een Good Lives Plan in de praktijk.


Om deze verworven kennis warm te houden, organiseert de vakgroep orthopedagogiek opnieuw een opfrissingsnamiddag over dit internationaal erkend rehabilitatiemodel voor personen die criminele feiten hebben gepleegd. Ook nu zullen Tony Ward en Mary Barnao deze Engelstalige opfrisnamiddag verzorgen.

 

Deze opfrissingsnamiddag staat open voor praktijkwerkers en onderzoekers binnen de forensische geestelijke gezondheidszorg en jeugdhulpverlening die deelnamen aan één van de eerdere driedaagse workshops ‘GLM in de praktijk’.

 


 

INSCHRIJVEN:

 

Bevestig inschrijving en betaling via http://6bba6bf57384.fikket.com/event/glm-boostersession-2018

Inschrijving: 50 euro
Via BE59-3900-9658-0026 (Universiteit Gent) met referentie: ck 1/132760 en naam deelnemer


Documenten


powered by Curiousgroup