Praktijktafel: In dialoog met je netwerk


Bij Demos werken we graag met de slogan 'van over naar met', ook als het gaat over de opmaak en evaluatie van een afsprakennota vrijetijdsparticipatie mensen in armoede. We nodigen je uit om op vrijdag 26 oktober 2018 samen met mensen in armoede je netwerk te evalueren.

Onze praktijktafel gaat over de evaluatie van de samenwerking in het netwerk: wat ging er goed in het lokaal en wat kon er beter? Maar evengoed gaat het over de resultaten: heb je je doelstellingen bereikt? In hoeverre heb je je doelgroep bereikt? Waar blijven de drempels? We ronden de praktijktafel af met een broodjeslunch en een netwerkmoment.

Met de praktijktafel zet je al een goede stap om je voor te bereiden op het indienen van de afsprakennota vrijetijdsparticipatie mensen in armoede voor de periode 2020-2025. De deadline hiervoor is op 1 oktober 2019.

In het programma kan je kiezen tussen drie tafels: 'Waarderend evalueren', 'World Café' en 'Focusgroepen'. Lees hier het hele programma. Onder dat programma kan je je ook inschrijven tot en met 24 oktober 2018.

 

Praktisch

Voor wie: alle betrokken partners in een lokaal netwerk, sportdienst, sportfederatie, jeugddienst, cultuurdienst, jeugdwerkorganisatie, vrijetijdsaanbieder, OCMW, vereniging waar armen het woord nemen, welzijnsschakel, CAW, centrum voor basiseducatie, Samenlevingsopbouw en andere geïnteresseerden.

Datum: vrijdag 26 oktober 2018

Start - Stop: 9.30 uur tot 13.00 uur (onthaal vanaf 9.00 uur)
Locatie: De Koer
Adres: vzw De Vergunning, Meibloemstraat 86, 9000 Gent

Deelnemen: 25 euro (broodjes inbegrepen)
Inschrijven: mogelijk tot en met 24 oktober via het online formulier
hier op onze website.

Dagverloop:

09.00 uur: Onthaal en koffie
09.30 uur: Plenaire inleiding
10.00 uur: Eerste ronde praktijktafel
11.00 uur: Pauze
11.15 uur: Tweede ronde praktijktafel
12.15 uur: Broodjeslunch en netwerkmoment

Voor vragen kan je mailen naar Inge.vandewalle@demos.be.

 powered by Curiousgroup