Studiedag: relatie- en gezinstherapie "Seeing differently is talking differently" (Maurizio Andolfi)

Datum 22-06-2020
Startuur 09:30
Einduur 16:30
Plaats Leuven, UPC Kortenberg
Leuvensesteenweg 517
3070 Kortenberg
Vcalendar Vcard

Studiedag met de Italiaanse kinderpsychiater en gezinstherapeut Maurizio Andolfi, een belangrijke inspirator voor de relatie- en gezinstherapie.


De studiedag is opgebouwd rond twee live sessies: twee gezinstherapeuten brengen een familie waarmee ze een gezinstherapeutisch traject doorlopen mee naar de studiedag.

 

De live sessie –waarbij Andolfi in gesprek gaat met het gezin– vindt telkens plaats in een aparte gespreksruimte en wordt met toestemming van het gezin gefilmd en gestreamd naar het auditorium waar de deelnemers mee kunnen volgen.

 

Andolfi demonstreert hoe hij als consultant op zoek gaat naar hulpbronnen in en rondom het gezin en in de persoon van de gezinstherapeut en in zijn netwerk. Daarom is er ook telkens een voor- en nabespreking met de begeleidende gezinstherapeut (en het team) voorzien.

 

Er is ruimte voor reflecties vanuit de zaal voor het gezin, de gezinstherapeut en het team. Met deze werkvorm leer je hoe de komst van een consultant helpend en verruimend kan werken in het therapieproces.


Kostprijs is 150 euro, broodjeslunch inbegrepen.
Accreditatie voor artsen is aangevraagd.

Voertaal: Engels

 

Inschrijven kan via het webformulier.

 powered by Curiousgroup