't Collectief: nieuwe infobrochure

ingevoerd op 30-05-2018

 ‘t Collectief is een activiteiten- en ontmoetingscentrum dat open staat voor iedereen met een psychische kwetsbaarheid. Het is een plaats waar mensen zich volgens hun eigen interesses en mogelijkheden kunnen inschakelen in zowel arbeidsmatige activiteiten als in het ‘ontmoeten’.

 
Dit kan gaan van vrijblijvend aanlopen tot een duurzaam engagement, van vrijetijdsbesteding en contact zoeken met anderen tot het maken van een product of het verlenen van een dienst. Cliëntenparticipatie, herstelwerking vormen de basis van ’t Collectief.


 Ben je op zoek naar een activiteit om wekelijks te doen, zoals bijvoorbeeld koken, bakken of administratie?

 
Ben je graag creatief bezig? In de loft maak je artikelen die verkocht worden in winkels of markten.
 
Heb je interesse om de kantine van ‘t Collectief open te houden?
Meld je dan aan voor het activiteitencentrum van ‘t Collectief!
 
Ontmoeten kan in alles en overal, dus ook in ‘t Collectief. Je gezellig onderdompelen in het geroezemoes van de bezoekers, op de achtergrond of deelnemen aan het gebeuren, kan beide!
 
Gezellig tafelen, spelletjes, kaarten, workshops, uitstappen, sport en nog veel meer maken deel uit van het aanbod van het ontmoetingscentrum van ’t Collectief.
 
Je kan dagelijks binnenlopen vanaf 9u tot 17u (excl. vrijdag 16u30.
Van maandag tot vrijdag kan je ook aanschuiven aan tafel voor de lekkere maaltijden van ‘t Collectief, voor maar 3.50euro!
 
Heb je een goed idee voor een workshop, of een talent en wil je hier graag iets mee doen, dan kan dat steeds in ‘t Collectief. Stel je bent gedreven in yoga, en zou graag zelf een aantal zen-sessies willen geven? Je bent een goed fotograaf, en wilt dit aan anderen ook leren? Als zangtalent, wil je een koortje oprichten? Laat dit weten en we organiseren het samen met jou!
 
‘t Collectief is ook op zoek naar vrijwilligers die ondersteuning bieden voor de inhoudelijke werking en het team of die het aanbod van ‘t Collectief verbreden. Bekijk onze vacatures.

Documenten

terugpowered by Curiousgroup