Rondleidingsmomenten Perron 70 -- zomer 2018

ingevoerd op 05-06-2018

Ben jij de weg even kwijt en weet je niet welke weg je wil bewandelen of hoe je dit moet doen?
Perron70 helpt je terug op het juiste spoor.


Perron70 is een psychosociaal revalidatiecentrum te Asse, opgericht vanuit het GGZ-netwerk SaVHA?! met als inrichtende macht vzw De Raster. Het revalidatiecentrum is gericht op mensen met een psychische kwetsbaarheid die omwille van omstandigheden vaardigheden verloren of onvoldoende geleerd hebben. Hierdoor ondervinden ze problemen op vlak van wonen, werk, vrije tijd en/of sociale contacten. Binnen het centrum wordt er ruimte gemaakt om aanwezige vaardigheden te versterken, nieuwe vaardigheden aan te leren en getrainde vaardigheden te bestendigen.

 

Rondleidingsmomenten:

Aanmeldingsprocedure:
 

Kandidaten mogen zich telefonisch aanmelden op 02/582.19.86 of 0470/02.81.47.

Op dit rondleidingsmoment krijgen zij info over de werking en het programma van Perron70. Ze hebben de kans om vragen te stellen. Indien ze interesse hebben om deel te nemen, kunnen ze dan een afspraak maken voor het intakegesprek bij Dr. Newell.

Nadien wordt op de teamvergadering besproken of Perron70 de juiste begeleiding kan zijn voor deze persoon. Indien positief, wordt deze persoon uitgenodigd voor een gesprek om zijn of haar programma samen te stellen. Nadien kan de persoon deelnemen aan het revalidatieprogramma van Perron70.

terugpowered by Curiousgroup