Nieuwe deelwerking ANBN Dilbeek — voor personen met een eetstoornis en hun naasten

ingevoerd op 03-07-2019

Vanaf nu kunnen zowel personen met een eetstoornis als hun naasten (ouders, partners, grootouders, kinderen, broers en zussen,...) terecht bij de informatie- en ontmoetingsmomenten die om de (ongeveer) 3 weken zullen georganiseerd worden in Dilbeek.

 

Deze avonden gaan door van 19u30 tot 21u30, in het zaaltje boven Binnenpret Interieur, Brusselstraat 738, 1700 Dilbeek. De concrete data zijn terug te vinden in de kalender op de website: www.anbn.be/calendar


Altijd fijn als nieuwe mensen zich willen engageren om activiteiten te begeleiden voor ANBN.

Zo vonden we Wim bereid om in Dilbeek om de (ongeveer) 3 weken een avond te organiseren om mensen de kans te geven zich te informeren en anderen te ontmoeten die in een gelijkaardige situatie zitten. Wim is zelf vader van een dochter die aan een eetstoornis heeft geleden. Intussen gaat het goed met haar. Het kan zijn dat je ook haar wel eens tijdens zo'n bijeenkomst zal ontmoeten.

Omdat er veel nood is aan ontmoetingsmomenten, zet hij de deur open voor iedereen uit de regio (of van verder) die vragen of zorgen heeft rond eetstoornissen. Een ideale gelegenheid om je verhaal eens te delen, om je vragen te stellen, om eens met een (andere) ouder te spreken over hoe het is om een kind met een eetstoornis te hebben, en wat jou daarin zou kunnen helpen om het vol te houden, of waar je hulp kan vinden.

Het adres en de juiste data vind je in de kalender. Graag een mailtje op voorhand, naar
wim@anbn.be.

Iedereen welkom!

terugpowered by Curiousgroup