Uitbreiding capaciteit bij revalidatiecentrum Sonar

ingevoerd op 11-03-2020

"Graag brengen we u op de hoogte dat de geplande uitbreiding vanaf maart van start gaat. Dit betekent dat Sonar ongeveer 10% aan zijn  capaciteit kan toevoegen!"


"Daarmede doen we vanaf dit jaar om de twee weken een rondleiding voor geïnteresseerde kandidaten. Dit doen we om de potentiële kandidaten maximaal te informeren over de gang van zaken en verrassingen bij de intake (vanwege de exclusie voorwaarden) te vermijden."

 
"Er mag steeds iemand meekomen naar de rondleiding, zowel professioneel als non professioneel."
 
"Gewoon bellen naar het algemene nummer 016/229861 en dan krijgt u een uur en datum voor de eerst volgende rondleiding.  Deze gaan zoals gemeld elke twee weken door."
 
"Daarnaast liggen de maanden vast waarin een groep wordt gestart. Maximaal 7 weken tussen twee groepen wordt nog steeds beoogd. Indien er te veel kandidaten zijn, dan wordt eventueel een tussentijdse groep opgestart. Dit ten einde te kunnen blijven werken zonder wachtlijsten."
 

 
De volgende groep start 19 maart.

Gezien het aantal aanmeldingen zal wellicht gekozen worden om 21 april al terug een groep op te starten.
 
De andere data zijn nog niet concreet, de vooropgestelde planning is indicatief voor de aanmelders maar we wensen vanuit Sonar absoluut een wachtlijst tegen te gaan, alzo zullen we op basis van vraag de data vervroegen (zoals de groep van mei naar april) om tussen intake en start maximaal 5 weken te behouden.

Documenten

terugpowered by Curiousgroup