Contact DENK Leuven

 

DENK Leuven komt maandelijks samen in Café Tempo te Kessel-Lo (Baron August Becker Remyplein, 3010 Kessel-Lo). Deze locatie is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. De bijeenkomst vindt plaats op de derde dinsdag (hier kan worden van afgeweken) van de maand van 10u tot 13u. Indien er extra vergaderingen gewenst zijn, wordt dit onderling afgesproken. Voor elke bijeenkomst ontvangen de DENK-leden een forfaitaire onkostenvergoeding van €20.

 

Momenteel bestaat de werkgroep uit +/- 15 leden met uiteenlopende achtergronden. DENK gebruikt het principe van een voorzitter. De voorziter van DENK Leuven is Dhr. Walter Geuens. Hij leidt de vergaderingen en beslist mee over de agendapunten. DENK werkt volgens een aantal methodieken en streeft specifieke doelstellingen na.

 

De werkgroep wordt door het VLABO procesmatig ondersteund in de persoon van Mevr. Laure Verbruggen. Voor meer informatie kan u haar steeds contacteren op het nummer 016/270310 of via laure.verbruggen@vlabo.be.powered by Curiousgroup